Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Sol over Kongens Have

Tæt på 175 interesserede løbere dukkede op i det kølige, men friske vejr, da OGF/Eventyrløbet, Royal Run/DGI og de odenseanske løbeklubber inviterede til fællestræning. Med kun 19 dage til Eventyrløbet og nøjagtig én måned til det store royale løbsarrangement var motivationen i top hos alle, da Berit Christensen og Morten Schreiner fra OGF bød velkommen.

I forskellige grupper blev der budt på ruter på 5, 10 og 15 km - samt børnetræning i det smukke område omkring slottet og haven.  Fartholdere for de forskellige grupper i aftalt tempo var iklædt gule veste, og de var klar til at guide alle sikkert rundt i byen. Der var også undervejs mulighed for at snuse til dele af den - ellers hemmeligholdte - rute til Royal Run.

Efter træningsturene i solen og det ganske hektiske Odense på en lørdag formiddag var der vand, energidrik og æbler til alle. Værdisager blev opbevaret under træningen, og der var guider og trænere til at svare på spørgsmål fra løberne.

Stemningen er god i grupperne, berettes det. Og det var med fornøjelse der blev sagt på gensyn til den store flok motionister, der langsomt forlod området. 2. pinsedag vil der være tusindvis af løbere og tilskuere til Royal Run i Kongens Have og i det centrale Odense. Inden da er der fællestræning til Eventyrløbet hver onsdag og lørdag til og med den 5. maj.  

Af Henrik Lund Jensen