Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Samarbejde med OGF Events

OGF Events Events er en non-profit forening, der har det almennyttige formål at støtte underafdelingerne i Odense Gymnastikforening. Vi står bag flere kendte motionsløb, hvor de største og mest velkendte er Eventyrløbet med op mod 22.000 deltagere og DHL Stafetten med 18.000 deltagere.

Fordele for din virksomhed

At være samarbejdsparner hos OGF Events betyder, at man indgår i et aktivt samarbejde, som skaber værdi for begge parter. Hos OGF Events ønsker vi at opbygge langvarige relationer til vores samarbejdspartnere ved at tilbyde værdiskabende sponsorater og fantastiske oplevelser.

Vores arrangementer kan være med til at profilere din virksomhed, hvad end du ønsker at bygge en sundhedsprofil omkring et brand, signalere et socalt ansvar eller bare styrke sammenholdet mellem medarbejdere via motion.

Ingen virksomheder er ens, og derfor skræddersyr vi pakkerne, så de passer specifikt til dit behov. Alt efter partnerskabets opbygning kan den enkelte virksomhed få adgang til mange forskellige fordele herunder:

  • Gratis deltagelse til OGF Events arrangementer
  • Eksklusivt navnesponsorat
  • Bannere, reklamespots og eksponering til løb, stadions eller digitale medier - og dermed øget kendskab til din virksomhed
  • Differentiering fra konkurrenter og imageboost gennem en kulturstøttende CSR-profil 
  • Privat motionsarrangement for din virksomhed
  • Træningsforløb for din virksomhed med professionel træner
  • Stand med mulighed for salg/sampling ved løb

Har du brug for at få dit produkt eller firma profileret gennem et spændende og anderledes markedsføringskoncept kan et samarbejde med OGF Events være løsningen for dig.

Vil du vide mere om mulighederne i et samarbejde med OGF Events kommer vi gerne med et konstruktivt oplæg til netop din virksomhed. Mulighederne er mange og kan kombineres individuelt efter

virksomhedens behov.

OGF sponsorkoncept

Download OGF sponsorkoncept

Michael Nielsen

Salg & marketing 

Tlf. 65 91 57 13

Mobil:  29 25 18 180

Mail: michael@ogf.dk