Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Sports Acrobatik

Hold nr. 10   OGF SportsAcro – Opvisnings- & Konkurrencehold

 

OGF SportsAcro er for dig der elsker at rykke dine grænser og udvikle dig for hver træning! Akrobatik er en herlig blanding af momenter, spring, styrke, smidighed og en hel masse SAMMENHOLD. Når du dyrker akrobatik kræver det, at du stoler på dine holdkammerater og at du har mod til både at komme op i, men også ned fra høje og flotte pyramider. I sports acrobatikken kan man både arbejde alle gymnaster på store pyramider, i grupper af to eller tre gymnaster, og som enkelt gymnast i individuelle momenter og spring.

I sports acrobatik lægges der stor vægt på samarbejde og tillid mellem gymnasterne, og vi forventer at du som gymnast prioriterer dine træninger, da dine holdkammerater har brug for dig til at øve og lave alle de seje momenter som vi skal vise til vores opvisninger til foråret.

Du kan som gymnast på vores hold forvente at du i løbet af sæsonen både vil have lært spring, rytme og ikke mindst ACRO!

Så kom og prøv dine kræfter af og opdag hvor fedt det er at gå til Sports Acrobatik!

Holdet:

De første fire træninger d. 31/8, 2/9, 7/9 og 9/9 vil være åbne træninger, hvor ALLE har mulighed for at komme og prøve kræfter med akrobatikken - erfarne som grønne, piger som drenge, unge som gamle! Vi skal bruge styrke og stabilitet i bunden og spændstige små i toppen.

Efter de fire prøvetræninger vil der blive åbnet op for tilmeldingen til holdet. For at kunne komme i betragtning til holdet, skal gymnasten være lige ved eller kunne lave:

  • Hovedstand
  • Vejrmølle
  • Svinge op til håndstand (ingen krav om stilstand)

 

Holdet vil i år både være et opvisnings- og konkurrencehold, hvor alle træner to gange om ugen. Holdet vil gennem sæsonen komme til at arbejde med en stor fælles opvisning som vi skal ud og opvise med til foråret. Yderligere vil der blive taget en individuel beslutning for hver gymnast inden for de første to måneder af sæsonen, om hvorvidt der er et ønske om at stille op i konkurrence til foråret. Herefter laver trænerteamet en vurdering og laver den endelige rutinesammensætning.

Så leder du efter et hold med gang i den, hvor vi lover sved på panden til hver træning og nye og skønne kammeratskaber - så er OGF SportsAcro lige noget for dig!

Vi glæder os til at se dig i hallen.

 

OBS:  Man skal forvente en yderligere egenbetaling, udover kontingentet, til opvisnings/konkurrence- dragt, klubtøj og licens til eventuelle konkurrencer. Prisen kan ikke fastslås på forhånd.

 

Kontingentet indeholder:

  • 4 timers træning ugentligt
  • Ca. 1 månedlig ekstratræning
  • Træning til og med ultimo maj måned
  • Deltagelse i flere opvisninger (og evt. nationale konkurrencer)

 

Holdet starter: Tirsdag den 31. august 2021

 

Sted & Tid:

Gymnastikværkstedet - Hans Egedes vej 18B

Tirsdag  kl. 17.00-19.00

Torsdag kl. 16.00-18.00

 

Trænerteam:

Julie

Linea

Ditte

 

Kontingent:

Prisen for hele sæsonen er 3.200 kr. – uge 35-22