Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Sports Acrobatik

Hold nr. 10 OGF SportsAcro – Opvisnings- & Konkurrencehold     

    

OGF SportsAcro er for dig, der er klar til at rykke dine grænser og blive udfordret på nye måder!

 

Vi er et akrobatikhold hvor sammenhold og tillid, godt kammeratskab og udvikling er i fokus.

 

Sports Acrobatik er en herlig sport, hvor du vil opleve en god blanding af momenter, spring, styrke og smidighed. Når du dyrker akrobatik kræver det, at du stoler på dine holdkammerater, og at du har mod til både at komme op i, men også ned fra, høje og flotte pyramider. I sportsacro samarbejder man både alle gymnaster sammen, i grupper af to eller tre gymnaster, og som enkelt gymnast i individuelle momenter og spring. 

 

Vi lægger stor vægt på samarbejde og tillid mellem gymnasterne, og vi forventer at du som gymnast prioriterer dine træninger højt, da dine holdkammerater har brug for dig.

 

Sports Acrobatik er en sport for både piger og drenge samt store og små i alle aldre(minimum 7 år i sæsonen). Vi har brug for de små spændstige i toppen og de store og stærke i bunden.

 

Du kan som gymnast på vores hold forvente at du i løbet af sæsonen både vil have lært spring, rytme og ikke mindst acro, som vi skal vise til vores opvisninger og konkurrencer i foråret. 

Så kom og prøv dine kræfter af og opdag hvor fedt det er at gå til Sports Acrobatik!

 

Holdet:

De første fire træninger den 29/8, 31/8, 5/9 og 7/9 vil være åbne træninger, hvor ALLE har mulighed for at komme og prøve kræfter med akrobatikken - erfarne som uerfarne, piger som drenge, unge som gamle.

Efter de fire prøvetræninger vil man kunne komme i betragtning til holdet, hvis gymnasten er tæt på at kunne eller kan lave:

  • Hovedstand
  • Vejrmølle
  • Svinge op til håndstand (ingen krav om stilstand)

 

Igen i år vil holdet være et kombineret opvisnings- og konkurrencehold, hvor alle træner sammen to gange om ugen. Holdet vil gennem sæsonen arbejde med en fælles opvisning som vi skal ud og opvise med til foråret, rundt omkring på Fyn.

 

Derudover vil der blive taget en individuel beslutning for hver gymnast, ca. inden for den første måned af sæsonen, om hvorvidt gymnasten har et ønske om at stille op i konkurrence til foråret. Herefter laver trænerteamet en vurdering og laver den endelige rutinesammensætning.

 

Så leder du efter et hold med gang i den, hvor vi lover sved på panden til hver træning og nye og skønne kammeratskaber - så er OGF SportsAcro lige noget for dig!

 

Vi glæder os til at se dig i hallen.

 

OBS:  

Man skal forvente en yderligere egenbetaling, udover kontingentet, til opvisnings/konkurrence-dragt, klubtøj og licens + deltagergebyr til eventuelle konkurrencer. Prisen kan ikke fastslås på forhånd.

 

Kontingentet indeholder:

  • 4 timers træning ugentligt
  • Ca. 1 månedlig ekstratræning (3-4 timer)
  • Træning til og med ultimo maj måned
  • Deltagelse i flere opvisninger i foråret (og evt. nationale konkurrencer i foråret)

 

Holdet starter: Tirsdag den 29. august 2023

Sted & Tid:

Gymnastikværkstedet - Hans Egedes vej 18B

Tirsdag  kl. 17.30-19.30

Torsdag kl. 17.30-19.30

 

Trænerteam:

Linea Holst

Jonas Weichel

Tea Dalsgaard

Sif Nielsen

Line Petterson

 

Kontingent:

Prisen for hele sæsonen er 3.400 kr. – Uge 35-22