Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Sports Acrobatik

Hold nr. 910   SportsAcro Team – Opvisningshold

 

Leder du efter et hold med gang i den, hvor elementer som smidighed, styrke, spring og godt kammeratskab er i højsædet, så er OGF SportsAcro Team lige noget for dig!

I Sports acrobatik lægges der stor vægt på samarbejde og tillid mellem gymnasterne og vi elsker at bygge flotte menneskepyramider. Som gymnast skal du være opsat på at prøve dine grænser af, både i luften og på gulvet, og turde kaste dig ud i nye ting, hvad angår momenter, kast og spring.

Sports Acrobatik er for alle, både piger og drenge og store og små. Vi skal bruge styrke og stabilitet i bunden og spændstige små i toppen.

Opvisningsholdet og konkurrenceholdet arbejder i fællesskab om en flot opvisning, som vil bestå af de seje momenter, som vi kommer til at arbejde med i sæsonen, samt fede spring og flot rytme. Til foråret vil vi tage til lokalopvisninger på Fyn og vise hvad vi har lært igennem sæsonen.

Gymnasterne skal udover opvisninger, derudover også deltage i weekendtræninger ca. 1 gang om måneden og en hyggelig overnatningsweekend .

Vi har på SportsAcro tre krav til dig som gymnast.

Du skal kunne lave;

1. Vejrmølle

2. Bro

3. Svinge op til håndstand

Ønsker gymnasten kun at deltage i opvisningssæsonen , vælges kontingentet: Opvisningskontingent. (Det er ikke muligt at tilmelde sig før trænernes vurdering af gymnasten er lavet)

OBS. I skal forvente en yderligere egenbetaling, udover kontingentet, til opvisningsdragt, shorts og hold tøj. Prisen kan ikke fastslås på forhånd.


Holdet starter: Tirsdag den 18. August 2020

Bemærk!! Træningen foregår på Rømersvej 3, følgende datoer.

Tirsdag den 18. og 25. august

Torsdag den 20. og 27. august

 

Sted & Tid:

Gymnastikværkstedet - Hans Egedes vej 18B

Tirsdag  kl. 17.00 – 19.30         

 

Trænerteam:

Diana Stryhn (Holdleder)

Julie Nygaard Reuter

Mai Dalgaard

Træner:

Linea Holst

 

Kontingent:

Prisen for hele sæsonen er 1.800 kr. – uge 34-15

 

 

Tilmeld

Sports Acrobatik

Hold nr. 911   SportsAcro Team – Konkurrencehold 

Leder du efter et hold med gang i den, hvor elementer som smidighed, styrke, spring og godt kammeratskab er i højsæde, så er OGF Sportsacro Team lige noget for dig!

I Sports acrobatik lægges der stor vægt på samarbejde og tillid mellem gymnasterne og vi elsker at bygge flotte menneskepyramider. Som gymnast skal du være opsat på at prøve dine grænser af, både i luften og på gulvet, og turde kaste dig ud i nye ting, hvad angår momenter, kast og spring.

Sports Acrobatik er for alle, både piger og drenge og store og små. Vi skal bruge styrke og stabilitet i bunden og spændstige små i toppen.

Om tirsdagen vil opvisningsholdet og konkurrenceholdet arbejde på en flot fælles opvisning, som vil bestå af de seje momenter, som vi kommer til at arbejde med i sæsonen, samt fede spring og flot rytme. Til foråret vil vi tage til lokalopvisninger på Fyn og vise hvad vi har lært igennem sæsonen.

Gymnasterne skal udover opvisninger, derudover også deltage i weekendtræninger ca. 1 gang om måneden og en hyggelig overnatningsweekend.

Om torsdagen vil konkurrenceholdet arbejde med deres konkurrence rutiner og de momenter de skal til konkurrence med, samt udarbejdelse af rytme, fund af konkurrencemusik osv.

Der vil være udtagelse til konkurrenceholdet. Vurderingen vil strække sig over de 4 prøvetræninger i starten af sæsonen.

Deltager man i konkurrence, deltager man også automatisk i opvisningen - Konkurrencekontingent. (Det er ikke muligt at tilmelde sig konkurrenceholdet før udtagelsen er foregået)

OBS. I skal forvente en yderligere egenbetaling, udover kontingentet, til opvisningsdragt, shorts og hold tøj. Prisen kan ikke fastslås på forhånd.

 

Kontingentet indeholder:

  • 5 times træning ugentligt
  • Ekstratræninger
  • Deltagelse i flere nationale konkurrencer
  • Sommertræning til og med ultimo maj måned
  • GymDanmark Licens
  • Holdet starter: Tirsdag den 18. August 2020

Bemærk!! Træningen foregår på Rømersvej 3, følgende datoer.

Tirsdag den 18. og 25. august

Torsdag den 20. og 27. august

Sted & Tid:

Gymnastikværkstedet - Hans Egedes vej 18B

Tirsdag  kl. 17.00-19.30 

Torsdag kl. 17.15-19.45      

 

Trænerteam:

Diana Stryhn (Holdleder)

Julie Nygaard Reuter

Mai Dalgaard

 

Kontingent:

Prisen for hele sæsonen er 3.900 kr. – uge 34-22 

Tilmeld