Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Sports Acrobatik

Hold nr. 10   Sports Acrobatik – OPVISNINGSHOLD

 

Leder du efter et hold med gang i den, hvor elementer som smidighed, styrke, spring og godt kammeratskab er i højsædet? Et hold hvor du skal turde stole på, og have tillid til dine holdkammerater, så er OGF Sports Acrobatik lige noget for dig!

Sports Acrobatikken er en retning inden for gymnastikken, hvor der lægges stor vægt på samarbejdet og tilliden mellem gymnasterne på holdet. Man skal som gymnast være opsat på at prøve sine grænser af, og turde kaste sig ud i nye udfordringer, hvad angår momenter og spring. Træningerne vil bære præg af smil, sjov og god stemning, da en af vores vigtigste værdier på OGF sports Acrobatik er, at alle har det godt!

Vi arbejder igennem sæsonen på en opvisning, som vi i foråret 2019 skal ud og optræde med rundt omkring på Fyn. Opvisningen vil primært bestå af en masse seje og vilde momenter, fede spring og lækker rytme.

 

Holdet starter: Tirsdag den 21. august 2018

 

Sted & Tid:

Rømersvej nr. 3 - Træningshallen

Tirsdag  kl. 17.30 – 19.30         

 

Instruktører:

Diana Stryhn

Julie Nygaard Reuter

Stine Muhlig

 

Kontingent:

Prisen for hele sæsonen er 1.500 kr. – uge 34-15 

 

Tilmeld

Sports Acrobatik

Hold nr. 11   Sports Acrobatik – KONKURRENCEHOLD

 

Leder du efter et hold med gang i den, hvor elementer som smidighed, styrke, spring og godt kammeratskab er i højsæde? Et hold hvor du skal turde stole på og have tillid til dine holdkammerater, så er OGF Sports Acrobatik lige noget for dig!

Sports Acrobatikken er en retning inden for gymnastikken, hvor der lægges stor vægt på samarbejdet og tilliden mellem gymnasterne på holdet. Man skal som gymnast være opsat på at prøve sine grænser af og turde kaste sig ud i nye udfordringer, hvad angår momenter og spring. Træningerne vil bære præg af smil, sjov og god stemning, da en af vores vigtigste værdier på OGF Sports Acrobatik er, at alle har det godt!

Vi arbejder, om tirsdagen, igennem sæsonen på en opvisning, som vi i foråret skal ud og optræde med rundt omkring på Fyn. Opvisningen vil primært bestå af en masse seje og vilde momenter, fede spring og lækker rytme. Det er muligt for gymnasten kun at deltage i opvisninger.

Gymnasterne har også mulighed for at komme med til konkurrencer, som vi igennem hele sæsonen vil arbejde med om torsdagen. Om gymnasterne skal deltage i konkurrencerne, vil af trænerne blive vurderet på baggrund af gymnastens ønsker og kunnen. Denne vurdering vil finde sted til sæsonstart.

Deltager man i konkurrence, deltager man også automatisk i opvisningen

 

Kontingentet indeholder:

4 timers træning ugenligt

Ekstratræninger

Deltagelse i nationale konkurrencer

GymDanmark licens

Sommertræning i juni maj/måned

Holdet starter: Tirsdag den 21. august 2018

 

Sted & Tid:

Rømersvej nr. 3 - Træningshallen

Tirsdag  kl. 17.30 – 19.30         

Torsdag kl. 17.30 - 19.30

Instruktører:

Diana Stryhn

Julie Nygaard Reuter

Stine Muhlig

 

Kontingent:

Prisen for hele sæsonen er 3.400 kr. – uge 34-24

Tilmeld