Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Tak til de 3 praktikanter

De seneste 3 måneder har OGF haft glæden og fornøjelsen af, at have 3 unge praktikanter fra UCL tilknyttet løbskontoret. Og hvilke måneder det har været!
Da vi lavede en aftale om praktik, var det endnu usikkert om vi måtte arrangere DHL Stafetten og Royal Run, men heldigvis kom vi til det. Det har i den grad sat dagsordenen for det arbejde der skulle udføres – og de tre unge mennesker har i den grad arbejdet hårdt og engageret under hele forløbet.
De har i den grad været medvirkende til, at vi havde stor succes med de 2 events, specielt den korte tid vi havde til forberedelse og naturligvis, at begge events blev afholdt i én og samme uge.
Tusinde tak til Mirlinda, Elvis og Morten for deres flotte arbejde og altid gode humør – og I ønskes alt det bedste fremover.
De 3 skarpe praktikanter har også sat et par ord på deres oplevelser som praktikant hos OGF:

Elvis:
"Mit forløb hos OGF har været fantastisk og lærerigt. Jeg har lært en hel masse angående branchen, og hvordan det er at arbejde sammen om at planlægge store events som DHL og Royal Run. Jeg har i min tid som praktikant arbejdet med mange forskellige arbejdsopgaver og fået lært en masse nye mennesker at kende. En eventyrlig praktik er nu slut, og dermed vil jeg gerne takke af ved at sige tusind tak til alle der har været ind over min praktik, og især Carl P, the main man".

Morten:
"Tre gode måneder som praktikant hos OGF er ved at være ved vejs ende. Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle de mange mennesker jeg er stødt på og fået lov til at arbejde sammen med undervejs. Det har været en fornøjelse. Personligt har det været en super lærerig periode, som jeg tager meget med videre fra. Hvis du selv skal i praktik under din uddannelse og har interesse i afvikling af events, så kan jeg varmt anbefale at søge hos OGF. Tusind tak for denne gang."

Mirlinda:
"Jeg vil sige stort tak til Michael for at gøre praktikopholdet hyggeligt og sjovt for mig. Det har været 3 skønne måneder, hvor jeg har lært en del. Der helt klart en del jeg vil tage med mig videre herfra. Det har været en fornøjelse at være med til at arrangere events. Tak for denne gang".

prak.png