Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Tilmelding flyvende fra start med over 10.000 deltagere

Odense, 6. marts 2024
 
Meget er sket siden den første DHL Stafet i Odense blev afholdt for 21 år siden. Dengang stillede 635 løbere til start på Engen, og siden hen har stafetten haft vokseværk. 2023, som var 20-års jubilæumsår, satte rekord over 18.355 glade deltagere.
Der forventes op mod 20.000 deltagere til årets DHL Stafet, som afholdes den 20. - 22. august på det smukke område ved Skovsøen. 
 
Løbsleder Michael Nielsen udtaler:
Vi har flere spændende overraskelser og forbedringer klar til årets deltagere. I år vil det være muligt at tilkøbe en “all inclusive” menu som er et alternativ til den populære grillmenu. Vi ændrer starten på walkruten så det giver mere plads de første 500 meter” og fortsætter “og vi har flere overraskelser i ærmet og ser frem til 3 fantastiske dage på Engen.” 
 
Tilmeldingen flyvende fra start  
Der har været en enorm forhåndsinteresse for at deltage i årets DHL Stafet. Mange, store som små firmaer, har allerede tilmeldt sig eller reserveret plads, og vi har nu rundet 10.000 deltagere. 

To unikke ruter venter deltagerne 
Stafetten har start og mål på Engen i Fruens Bøge og der løbes på skov- og cykelstierne i området, og rundt om Skovsøen.   
Løberuten vil igen i år komme gennem Odense ZOO. Det bliver en unik oplevelse for deltagerne, men måske også for dyrene.  
 
Walkruten vil gå op gennem Hunderup Skov, og afslutningen bliver en smuk oplevelse ind gennem Den Fynske Landsby inden turen går mod Engen igen.  
 
Løbsleder Michael Nielsen siger:   
I forvejen er DHL Stafetten i Odense kendt for at have de smukkeste ruter, og med det spændende samarbejde med Odense ZOO og Den Fynske Landsby, så er de ikke bare smukke, men også helt unikke”. 
 
Pris for deltagelse  
Hvad enten du vælger at tilmelde hold til 5 km walk eller 5x5 km stafetløb, er prisen kr. 890,00. For dette beløb får hvert hold en kuvert med 5 startnumre, en depeche og en lækker madkasse. 
 
Link til tilmelding: https://www.sportstiming.dk/event/11265   

10000 DHL.png