Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Tilmeldingen er åben til føtex skolestafet 2024

Odense, 23. maj 2024

Skolestafetten er for elever i 4.-7. klasse og er en 3 x 2 km stafet. Det betyder at hvert hold består af tre personer, som hver løber 2 km på en smuk rute gennem Den Fynske Landsby.

Skolestafetten skal give eleverne en god start på skoleåret, hvor de kan mødes på kryds og tværs af skoler, årgange og klasser. Skolestafetten er for alle og man kan deltage ligegyldigt, om end man er i topform eller, om man bare vil gå en hyggelig tur med sine klassekammerater. 

Skolestafetten går ud på, at man løber som et hold, men på skift og med en depeche i hånden. Første løber starter med at løben ruten og når vedkommende har passeret målstregen, videregives depechen, i skiftezonen, til den anden løber, som herefter løber ruten. Når tredje løber har passeret målstregen, har holdet fuldført stafetten.  

Der er på hvert hold 3 deltagere og ruten er på 2 km. Er der en elev, som synes, at 2 km er for lidt eller mangler I én deltager for at få et fuldtalligt hold, så kan man vælge at lade én elev løbe to runder. 

Læs mere og tilmeld jer HER

1_skolestafet.jpeg