Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Tilmeldingen til DHL Stafetten er skudt i gang

Tilmelding til årets DHL Stafet i Odense er åbnet den 1. marts. 18.000 deltagere forventes klar til det klassiske arrangement midt i august.

DHL Stafetten Odense afvikles i år den 14. - 15. - 16. august fra Engen i Fruens Bøge, der traditionen tro vil være spækket med glade motionister. Det forventes, at 18.000 personer på de tre dage vil løbe 5 x 5 km stafet eller deltage i 5 km walk for deres virksomhed, klub eller forening. Stafetten starter hver aften kl. 18.00, mens walk-holdene sendes afsted allerede fra kl. 17.30.

 - Vi ser frem til den 16. udgave af DHL Stafetten i Odense. Det er med årene blevet af fast tradition for tusindvis af aktive motionister at være en del af verdens største løb, siger løbsleder Poul Grenaa fra OGF Events.

- I de seneste år har vi kunnet byde velkommen til op mod 6.000 deltagere hver dag, og det giver en fantastisk stemning. I 2017 havde vi premiere på en separat gå-rute for de cirka 2.000 deltagere, der på de tre dage foretrækker at gå i flok med deres kolleger eller familie. Vi har forbedret ruten i år, så der bliver ekstra god plads på stierne. Løberne på 5 x 5 km stafetten skal ud på den traditionelle rute, der blandt andet går ad Odense Å-sti og forbi Odense ZOO.

Tilmeld dig her.

Hent den officielle løbsplakat, og spred budskabet på din arbejdsplads eller i din løbeklub:

Hent plakaten her.

Som noget nyt tilbyder Odense Atletiks tøjpartner, Trimtex, at producere unikke løbesæt produceret specielt til dit hold.

Se tilbuddet fra Trimtex her.

Du kan orientere dig om årets stafet her på siden, via vores mobilapp OGF Events, som kan hentes til iPhone og Android, eller ved at følge OGF Events på Facebook.

Af Henrik Lund Jensen