Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Ungdom, mellemdistance 12-16 årige

 

Denne gruppe er for de løbeglade drenge og piger, som gerne vil opleve glæden og fællesskabet ved at løbe sammen med andre, og som er stort set færdig med vækstspurten.

Træningen er primært målrettet de distancer, man gerne må løbe til konkurrencer i denne aldersgruppe inkl. crossløb. Vi går ikke ind for en stor træningsmængde med lange ture, da det er for tidligt for denne gruppe.  Derfor lægges der vægt på banetræning og kortere ture, og vi arbejder meget på fx koordination, balance, kropsbevidsthed, hurtighed, råstyrke og rytmisk sans. Træningen tager hensyn til, at der er niveauforskel.

Det vi vægter, er fællesskab og sammenhold centreret omkring løb, hvilket betyder at individuelle præstationer og løbetider kommer i anden række. Holdet deltager dog i stævne og mesterskaber samt motionsløb (5km) og crossløb. Heldigvis har vi også nogle meget engagerede forældre!

 

Praktisk info:

Træningstider: 

Mandag fra kl. 17 til kl. 18.30 (mest fokus på mellemdistancerne, også 400 meter)

Torsdag fra kl. 17 til kl. 18.00 (mest fokus på sprint, også 300 meter)

I sommerhalvåret mødes vi på banen. Vi løber typisk på banen eller andre steder hen. Dog ikke mere end 1,5 km væk fra klubben.

I vinterhalvåret bruger vi arenaen sammen med resten af ungdommen med mindre, at vi har aftalt at løbe udendørs.

Onsdag anbefaler vi at man deltager i den almene ungdomstræning fra kl. 17-18.30. 

Vi glæder os til at se dig!

M.v.h.

Jonathan Sydenham og løbeholdet!

 

Jonathan har en master i idræt fra Københavns Universitet (2013) og er ungdomslicenstræner (Dansk Atletik Forbund). Han er også forfatter til DGI-hæftet Børn og Løb, og som DGI instruktør har han undervist på løbekurser hos løbeforeninger over hele landet.

 

Vil du være med, kontakt Line Lykkehøj Albertsen

Tlf.: 20 24 65 85

Email: ungdom.atletik@ogf.dk

 

eller Jonathan

Tlf: 26118180 

E-mail: jonathan@jhsinternational.dk