Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Ungdoms-atletik (14-15 årige)

Denne gruppe er for unge atleter, som elsker udfordringer og som har interesse for atletikkens mange discipliner. 

I træningen har vi fokus på alsidig træning, styrke og kondition samtidig med, at der bruges tid på at lære atletikkens sportsspecifikke bevægelsesmønstre og grundmetodikker. Atleten får et bredt kendskab til de forskellige atletikdiscipliner, samt mulighed for at specialisere sig lidt mere i de enkelte øvelser. 

Du får mulighed for at prøve kræfter med sprint, mellemdistanceløb, stafet og hækkeløb, højde-, længde-, trespring, kuglestød, diskos og spydkast. Vi vægter fællesskabet og sammenholdet centreret omkring atletikkens discipliner, hvilket betyder at individuelle præstationer kommer i anden række. Dette udelukker absolut ikke konkurrenceelementet, som er en stor del af sporten. Vi forventer derfor at vores aktive i alle aldre deltage i stævner. 

De sociale turer til stævner skaber et fantastisk sammenhold i og på tværs af grupperne.  Heldigvis har vi et stort forældreengagement, som i den grad bidrager til de sociale arrangementer og stævner. Uden dem ville børnene ikke få samme gode oplevelser. I ungdomsårene er det vigtigt med forældreengagement, for at vise de unge atleter vejen frem i foreningslivet. 

Denne gruppe træner to gange om ugen med ungdomsgruppen. Herudover tilbyder vi styrkerelateret træning om fredagen fra kl. 16.30-17.15, samt én ekstra disciplinspecifik træningsgang  pr. uge efter aftale med trænerne (forbeholdt at dette er en mulighed indenfor den enkelte disciplin).

Generel info om træning i Odense Atletik

I vores træning arbejder vi ud fra “ATK”-princippet, det aldersrelateret træningskoncept. Det betyder, at du får præcis den træning med de motoriske udfordringer, som passer til netop din alder, samt at kravene ikke er højere end din alder formår. 
Dine trænere hører til de bedst uddannede ungdomsatletiktrænere i landet. 

 

 

Praktisk information

 

Hvem er trænerne?

Louise Malmqvist 

Steffen Mertov

Sabrina Møller

Frederik Randrup

 

 

Vi træner mandag og onsdag kl. 17.00-18.30

Skolernes kalender følges - dvs. i påskeferien er der ikke træning. Det samme gælder efterårsfrien, juleferien,  St. Bededag, Kr. Himmelfart og sommerferien.
Efter aftale med trænerne, kan der arrangeres træning i skolernes ferie - spørg din træner. 

Hvor trænes der?

Sommertræning på atletikstadion foregår efter påskeferien til efterårsferien - Atletikstadion på Stadionvej
Vintertræning i TE arena foregår efter efterårsferien til påskeferien - TE Arena på Møllemarksvej (indgang ved rundkørslen og gå under cykelbanen)

Vi gælder os til at se dig!

Mvh. alle ungdomstrænerne


“Like” os på Facebook - facebook.com/OdenseAtletik
“Følg” os på Instagram - instagram.com/Odense_Atletik 
Se videoer på Odense Atletiks Youtube-kanal

 

For yderligere informantion 

Kontakt: Ungdomskoordinatoren 
E-mail: ungdom.atletik@ogf.dk