Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Velkommen til nye praktikanter

Vi er fire heldige studerende fra UCL, som over de næste 3 måneder tager del i arbejdet hos OGF.

Med baggrund som service-, og markedsføringsøkonomer, vil vores primære fokus være på content creation, markedsføringsplaner og friske inputs til foreningen.

 

Mit navn er Line, jeg er 22 år gammel og til dagligt læser jeg til markedsføringsøkonom på UCL. Under mit praktikforløb, kommer jeg primært til at skulle stå for eventyrløbet 2023. Jeg ser frem til de næste tre måneder hos OGF, hvor jeg forhåbentligt vil få en masse ny viden, som jeg vil kunne bruge fremadrettet.

 

Hejsa, mit navn er Tobias Truelsen. Jeg er 22 år gammel og de kommende tre måneder skal jeg sammen med resten af OGF teamet planlægge DHL løbet 2023.

 

Mit navn er Mie! Jeg er 23 år gammel, og læser til dagligt markedsføringsøkonom på UCL på 4. semester. I min praktikperiode vil hovedfokus for mit arbejde være hos Odense Atletik og Skole OL. Jeg ser frem til en ny og spændende hverdag, med mulighed for at omdanne teori til praksis. Find mig og de andre praktikanter på en af vores sociale medier!

 

Hej!! Jeg hedder Emma, 24 år og kommer fra Odense. Til dagligt læser jeg til Serviceøkonom på UCL, med henblik på en bachelor i Sport Management. Under praktik forløbet vil mit fokus være på Eventyrløbet, en opgave jeg glæder mig til at tage fat på. Jeg ser frem til at få udvidet min viden om afholdningen af events, og få teori omdannet til praktik.

 

Vi glæder os til en lærerig tid, og er motiverede for at bidrage til OGF's arbejde.

OGFPraktikanter2023.jpg