Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

Velkommen til vores praktikanter

Frem til udgangen af marts 2021 vil I møde Mette og Mike på kontoret. De vil arbejde med opgaver som Eventyrløbet, DHL Stafetten, Skole OL mv.
De unge mennesker præsenterer hermed sig selv:


Jeg hedder Mette, jeg er 25 år gammel og jeg bor i Gislev på Sydfyn.  Jeg er en af de nye praktikanter hos Odense Gymnastik Forening.   

Jeg er i gang med at uddanne mig til Serviceøkonom på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Jeg er færdiguddannet til sommer, og skal nu her ud i praktik og bruge al den teori jeg har lært. Udover at gå i skole, har jeg en søn på 5 år og størstedelen af min tid går med at være mor med alt hvad der dertil hører.
Derudover bruger jeg også min fritid på løb og på træning, jeg elsker motion og vil gerne holde mig i god form.   

Hos OGF skal jeg være med til at arbejde med planlægningen af Eventyrløbet og DHL stafetten, og jeg vil også komme til at arbejde med sociale medier.   

Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med mit praktikforløb, og alle de spændende arbejdsopgaver der ligger og venter!  


Mit Navn er Mike Grau Bach. Jeg er 23 år gammel og er født og opvokset på Sjælland, men er flyttet til fynsland for at studere.   

Til dagligt studerer jeg til serviceøkonom, på UCL ned ved havnen og spiller håndbold i HC Odense på 1. divisionsholdet.  

Jeg er en åben mindet og optimistisk person. Jeg glæder mig til at komme i gang med de opgaver og udfordringer der bliver givet mig, som praktikant hos OGF.  
Som praktikant hos OGF kommer i til se mig, når der bliver snakket og planlagt eventyrløbet og DHL stafetten.   

Fun Fact: Jeg er altid klar med en kæk bemærkning eller en “sjov” vittighed. 

Mette&Mike.jpg