Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

VELKOMMEN TIL DHL STAFETTEN I ODENSE

DHL Stafetten i Odense 2019

13. august - 15. august

Festdage med hygge, samvær og motion! 

Tilmeldingen er nu åben!  

Holdånd og hygge går hånd i hånd når DHL Stafetten løber af stablen: 

”DHL stafetten er en firmafest med indbygget motion. Man samles for at løbe, og så skaber vi rammerne for hygge og samvær med kollegerne” 

DHL_DNK_Stafetten_Logo_rgb_72dpi.png

”VERDENS STØRSTE FIRMAFEST”

DHL Stafetten er en ”sommerfest” der hvert år samler over 200.000 deltagere i Odense, Aalborg, Aarhus, Sønderjylland og København. 

Mere end 1.600 offentlige og private virksomheder benytter lejligheden til at mødes til en venskabelig dyst og derfor har stafetten fået tilnavnet ”verdens største firmafest”. DHL Stafetten er en oplagt mulighed for et firmaarrangement, hvor man mødes i hyggelige rammer til enten en løbe- eller gåtur. I mange virksomheder er DHL Stafetten blevet en del af deres dna og en begivenhed, der snakkes om på kontoret og over frokosten både inden og efter selve arrangementet.

DELTAG SOM PRIVATPERSON

Man behøver ikke være en virksomhed for at deltage. Privatpersoner og foreninger er også repræsenteret i stor stil og i høj grad med til at sprede en hyggelig stemning i fælles teltene og i det private teltområde, hvor der er pavilloner, havestole og grill i alle afskygninger

HYGGE

Efter stafetten eller gåturen er der tid til at hygge og evt. tjekke op på, hvorvidt det er i år lykkedes at slå ens værste rival. Madkasserne pakkes ud, grillene bliver tændt og dagens tur skylles ned med en kold øl mens der spreder sig en duft af pølser på engen.