Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

WEBSHOPPEN ER ÅBEN!!

WEBSHOPPEN ER ÅBEN!!

Lukker 15/03 med forventet levering i uge 18

Så er det nu hvis man skal have opdateret og eller opgraderet sit klubtøj inden udendørs sæsonen starter!

Webshoppen lukke den 15/3 og med forventet levering i uge 18. 

HUSK

Klubtrøje og underdel fra Trimtex SKAL anvendes af alle atleter, der repræsenterer Odense Atletik ved alle officielle stævner og særdeles DM, DMU samt DT-hold.

Alle produkter i vores klubkollektion bliver ordreproduceret, og kan derfor kun bestilles via webshoppen 3-4 gange om året. Der laves opslag på hjemmesiden når der er åbent for bestilling. Tøjet betales ved bestilling og sendes til din hjemadresse inden for ca. 6-8 uger. På grund af bestillingsfrekvensen og produktionstiden er det derfor nødvendigt at være lidt på forkant med sit behov.

 

Klubben har ved flere lejligheder ydet tilskud til medlemmernes tøjkøb. Dette gøres ved at lave specialtilbud på et eller flere produkter fra kollektionen. Eventuelle tilskud meddeles her på siden. Tilbud: Jakke, bukser, t-shirt og Run underdel = kr. 999.

 

Samtidig med bestilling af klubtøj kan der også bestilles varer fra Trimtex egen kollektion. På disse produkter ydes der 25% rabat i forhold til gældende webpris. (rabatten er fratrukken den viste pris når du er logget ind som medlem)

 

Prøveaften tilstræbes afholdt minimum 1 gang om år. Her kan du komme og se og prøve tøjet. Er du i tvivl om din størrelse, finder du en guide på Trimtex hjemmeside, eller du måske få hjælp hos en af dine klubkammerater som allerede har købt klubtøj.

Næste åbning vil være:

Uge 21, 22, 23 og forventet levering i uge 31

Uge 41, 42, 43 og forventet levering i uge 51 (Julegave idé) 

Læs mere her