Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab

WEBSHOPPEN ÅBENER i uge 22 og 23!! Lukker 10/06 med forventet levering i uge 31

Alle produkter i vores klubkollektion bliver ordreproduceret, og kan derfor kun bestilles via webshoppen 3-4 gange om året. Der laves opslag på hjemmesiden når der er åbent for bestilling. Tøjet betales ved bestilling og sendes til din hjemadresse inden for ca. 6-8 uger. På grund af bestillingsfrekvensen og produktionstiden er det derfor nødvendigt at være lidt på forkant med sit behov.

 

Klubben har ved flere lejligheder ydet tilskud til medlemmernes tøjkøb. Dette gøres ved at lave specialtilbud på et eller flere produkter fra kollektionen. Eventuelle tilskud meddeles her på siden. Tilbud: Jakke, bukser, t-shirt og Run underdel = kr. 999.

 

Samtidig med bestilling af klubtøj kan der også bestilles varer fra Trimtex egen kollektion. På disse produkter ydes der 25% rabat i forhold til gældende webpris. (rabatten er fratrukken den viste pris når du er logget ind som medlem)

 

Prøveaften tilstræbes afholdt minimum 1 gang om år. Her kan du komme og se og prøve tøjet. Er du i tvivl om din størrelse, finder du en guide på Trimtex hjemmeside, eller du måske få hjælp hos en af dine klubkammerater som allerede har købt klubtøj.

  

Har du spørgsmål til klubtøjet kan du kontakte:

 

Odense Atletik: Andreas Jeppesen  - tlf. 60557507   /   Trimtex: Mikkel Lund – tlf. 22847870

Guide til webshoppen:

Vores teamshop er nu klar og vi håber at mange kommer til at benytte sig af dette tilbud.

Webshoppen lukker den 10/06 med forventet levering i uge 31

Næste åbning vil være:

Uge 41, 42, 43 og forventet levering i uge 51 (Julegave idé) 

Her er lidt information om fremgangsmåden, for medlemmer:

  • Klik på dette link for at komme til webshoppen: trimtex.dk/customer/OdenseAtletikOGF
  • Inden du kan bestille er du nødt til at registrere dig / oprette en konto.
  • Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre. Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Opret en konto” hvis det er første gang du bestiller fra os.
  • Klik på «Min Konto» øverst til højre og derefter på «Mit Trimtex» i menuen til venstre.
  • Udfyld feltet «Teamkode til ind logning» med jeres teamkode som er « OdenseAtletikOGF » og klik på tilføj.
  • Derefter kan I klikke på «Besøg teamshoppen» og så kan I begynde at handle.
  • Når I har valgt de ønskede produkter, så klik på Indkøbskurven og gennemfør dit køb.
  • Du skal modtage en ordrebekræftelse fra os når din ordre har er gennemført.

Vi anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

LINK TIL WEBSHOPPEN

HUSK:

Odense Atletik giver alle AKTIVE medlemmer én ny singlet eller top, som kan benyttes til konkurrencer. Dvs. alle medlemmer der tilhøre følgende kontingent grupper for 2018: Ungdom til og med 14 år, Aktivt medlem fra det 15 år og RaceRunning. Kontakt Andreas.

Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på jeres kundenavn i top menuen for at komme tilbage igen. Husk at I automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at I kan handle disse på den samme ordre.

Hvis I har problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00.