Odense Gymnastikforening
Oplevelse – Glæde – Fællesskab
 
 

OGF Events

OGF Event facebook  instalogo_ny.jpg    

 

OGF EVENTS

DHL 2023

 

Nyheder

OGF inviterer til Pagne & Puck (🍾 + 🏒)

Odense, 18. november 2022 Vi er utrolig glade over igen at kunne invitere alle medlemmer samt familie til Pagne & Puck (tidligere Nytårskur) i klubhuset fredag den 6. januar 2023 fra kl. 17.00. Her byder vi på et glas champagne og kransekage. I samarbejde med Odense Bulldogs inviteres alle OGF medlemmer samt familie gratis til ishockey, hvor de lokale helte møder Frederikshavn White Hawks kl. 19.00. Vi sørger for, at du kan nyde en pølse m/brød ell

🥳 6 måneder til Eventyrløb nr. 44, 18. maj 2023 🤩

Odense, 18. november 2022 1. december åbner tilmeldingen til Fyns store folkefest  Vi åbner med et brag af et tilbud til dem der tilmelder sig senest 1. januar. Glæd jer. Udover flere og fleksible muligheder med egne telte, så kommer der flere spændende forbedringer..... Det, og meget mere, melder vi ud den 1. december.   

🎄 Juletræssalg 2022 nærmer sig...🎄

Odense, 3. november 2022 Julen nærmer sig - og det betyder også at OGF´s juletræssalg er ved at være klar til at sælge en masse flotte træer foran Ansgar Kirke i Odense. På pladsen sælges juletræer i ædelgran og rødgran samt små træer med klump. Der sælges gran i bundter samt juletræsfødder. Åbningstider: Lørdag den 26. november til fredag den 16. december kl. 10 - 17 L&oslas

Så er der fællesspisning igen

Odense, 1. november Kære alle OGF`ere Onsdag den 30. november serveres der flæskesteg i klubhuset, og prisen er kun 50.- kr. Servering efter gå- eller løbeturen, kl. ca. 19.30 Tilmeld dig HER eller på listen i klubhuset senest den 23. november. Ses vi? Gurli & Mogens

Heksen på besøg til atletiktræning 🧟‍♀️

Odense, 1. november Mandagens atletiktræning blev en af de mere uhygelige af slagsen...... De fremmødte atletik-talenter blev nemlig trænet af en ægte Halloween-heks!!!!! Børnene selv var mødt frem som både hekse, troldmænd og monstre i forskellige udgaver.

TAK til alle frivillige

Kære alle sammen   Tusind, tusind tak for hjælpen til DHL Stafetten 2022!   15.970 deltagere fordelt på 3 dage til DHL Stafetten 2022. Det er helt vildt og vi kunne ikke have gjort til uden hjælp fra alle de fantastiske frivillige. Så en stor tak til dig for din indsats som frivillig.   Helt fantastisk at se så mange OGF’ere være med til at løfte de forskellige opgaver i løbet af ugen, tak for støtten. &nb

Odense, 18. november 2022

Vi er utrolig glade over igen at kunne invitere alle medlemmer samt familie til Pagne & Puck (tidligere Nytårskur) i klubhuset fredag den 6. januar 2023 fra kl. 17.00. Her byder vi på et glas champagne og kransekage.

I samarbejde med Odense Bulldogs inviteres alle OGF medlemmer samt familie gratis til ishockey, hvor de lokale helte møder Frederikshavn White Hawks kl. 19.00. Vi sørger for, at du kan nyde en pølse m/brød eller øl/vand under kampen.

Vi håber, at du har lyst til at komme og ønske din forening og gode venner en god start på 2023 og afslutte dagen med at opleve den fantastiske ishockey-stemning.

Billetterne til ishockey kan afhentes på OGF kontoret fra den 2. januar og helt frem til den 6. januar kl. 18.00, hvor vi går mod Spar Nord Arena. Kampen forventes at slutte ca. kl. 21.30.

Du kan tilmelde dig enten pagne-delen, puck-delen eller begge arrangementer.
Sidste frist for tilmelding til arrangementet er onsdag den 21. december.

TILMELD DIG HER

Vi glæder os til at se jer.

Hovedbestyrelsen og kontoret

Pagne_Puck_2023.png